top of page

Kpss 2022 Çalışma Programi GY GK PDF indir



Zamanınızı boşa harcamadan yapacağınız planlı ve bilinçli bir çalışmayla netlerinizi hedeflediğiniz şekilde yükseltip 90 üstü puanı sizde alabilirsiniz.


KPSS 2022 Çalışma Programı Gy Gk PDF dosyasını aşağıdaki linkten bilgisayarınıza indirerek 1. Ay çalışmanız gereken dersleri ve konuları görebilirsiniz.



Çalışma programında yazan her bir konunun konu anlatım videolarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.zorluegitim.com/kpss-kurslari


Konu Anlatim videolarımızın tamamını izlemek için Kurs paketlerimiz sayfasindan Kpss 2022 Gy Gk Kurs paketini almaniz yeterlidir.

2022 Kpss Gy Gk sınavına bizimle birlikte hazırlanmak isterseniz toplamda 300 adet yeni müfredata uygun videonun bulunduğu kursumuza kayıt olabilirsiniz. İçerisinde Gy Gk tüm dersler mevcuttur. Her videonun yanında o derste anlatılan konuların ve soruların bulunduğu PDF dosyası bulunmaktadır bu dosyaları bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kpss 2022 Gy Gk Kurs paketimizin fiyatı şu anda kısa süreliğine kampanyada 199,99tl dir. Aşağıdaki linkten satin alabilirsiniz. https://www.zorluegitim.com/kurs-paketlerimiz 18 ay boyunca ders videoları sınırsız izleyebilirsiniz.




4.562 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page